Voor groep 7 + 8 Open Dag

Kom je ook?
Geef je snel op!

28 januari 2023
10.00-14.00 uur

Meld je hier aan

Op de Open Dag kun je de hele school bekijken, de mensen van de Passie ontmoeten, meedoen met leuke activiteiten en vooral de sfeer proeven. Of de school bij je past? Na het Open Dag weet je het vast! Neem je je ouders mee?

Opgave voor de Open Dag is niet verplicht, maar als je het wel doet, ontvang je een leuk polsbandje thuis.

Zaterdag 28 januari 2023
10.00 uur – 14.00 uur
de Passie, Ulaanbaatarplein 6 in Rotterdam

Kom je ook? Geef je snel op!

 

4 punten waarom jij voor de Passie zou kiezen

Op de Passie is God het belangrijkst

Op onze school staat God op nummer 1! Dat merk je aan ons en we vinden het mooi om daar met jou over te praten. Elke dag lezen we uit de Bijbel en bidden we samen, zodat iedereen op school steeds meer over God leert. Wijzelf net zo goed als jij.

Op de Passie hoor je er helemaal bij

Wij vinden het superbelangrijk dat je je thuis voelt en goede aandacht krijgt. Samen zorgen we ervoor dat de sfeer op school goed is en iedereen zichzelf kan zijn.

Op de Passie krijg je uitdagend onderwijs

Goed je best doen vinden we ook belangrijk. Dat doen we zelf in elk geval! We maken boeiende lessen en je zult merken dat onze docenten je kunnen aansteken met hun enthousiasme.

Op de Passie mag jouw talent stralen

Word jij helemaal blij van muziek, van cijfers, iets organiseren, sporten of een andere taal? Waar jouw passie ligt, daar zoeken wij ruimte voor. En als je je talent niet kent? Dan helpen wij je om het te ontdekken.

Meld je aan voor de Open Dag!

Opgave is niet verplicht. Maar als je het wel doet en je vult je adresgegevens in, ontvang je een leuk polsbandje thuis.