Voor groep 7 + 8 Join the Classroom

Kom je ook?

Schrijf je snel in!

28 februari 2024
14.00-16.00 uur

Join the Classroom

Twijfel jij nog naar welke school je straks gaat? Wij helpen je! Stap in de wereld van de Passie. Loop een middag mee op je eigen niveau en ervaar Fun, Faith en Brains.

Laat je verrassen met een lesrooster dat we speciaal voor jou maken. En neem je vrienden gezellig mee!

Voor je ouders is er geen apart programma, maar zij kunnen wel in de aula op je wachten en met andere Passie ouders praten.

Woensdag 28 februari 2024
14.00 uur – 16.00 uur
De Passie Rotterdam

Kom je ook? Schrijf je dan hieronder in.

 

Join the Classroom: geef je op!

4 punten waarom jij voor de Passie zou kiezen

Op de Passie is God het belangrijkst

Op onze school staat God op nummer 1! Dat merk je aan ons en we vinden het mooi om daar met jou over te praten. Elke dag lezen we uit de Bijbel en bidden we samen, zodat iedereen op school steeds meer over God leert. Wijzelf net zo goed als jij.

Op de Passie hoor je er helemaal bij

Wij vinden het superbelangrijk dat je je thuis voelt en goede aandacht krijgt. Samen zorgen we ervoor dat de sfeer op school goed is en iedereen zichzelf kan zijn.

Op de Passie krijg je uitdagend onderwijs

Goed je best doen vinden we ook belangrijk. Dat doen we zelf in elk geval! We maken boeiende lessen en je zult merken dat onze docenten je kunnen aansteken met hun enthousiasme.

Op de Passie mag jouw talent stralen

Word jij helemaal blij van muziek, van cijfers, iets organiseren, sporten of een andere taal? Waar jouw passie ligt, daar zoeken wij ruimte voor. En als je je talent niet kent? Dan helpen wij je om het te ontdekken.