Voor groep 7 + 8 Sneak Peek

Kom je ook?

Geef je snel op!

15 november 2023
14.00-16.00 uur

Aanmelden

Yes!

Speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8 hebben we een tof programma gemaakt: de Sneak Peek. Je neemt een kijkje in de wereld van de middelbare school en leert ons kennen. Je ontdekt nieuwe vakken en je speurt door onze school. Onze leerlingen uit klas 1 zijn er ook om al je vragen te beantwoorden.

Woensdag 15 november 2023
14.00 uur – 16.00 uur
De Passie Rotterdam

Kom je ook? Geef je snel op!

Je mag je ouders ook meenemen. Voor hen is er een apart programma. Kunnen je ouders niet? Jammer, maar geen probleem. We hebben in januari nog een Open Dag waar ze van harte welkom zijn.  Zij kunnen ook het webinar van vorig jaar terugkijken of de spetterende online Open Dag van 2022.

Waarom zou je voor de Passie kiezen?

Op de Passie is God het belangrijkst

Op onze school staat God op nummer 1! Dat merk je aan ons en we vinden het mooi om daar met jou over te praten. Elke dag lezen we uit de Bijbel en bidden we samen, zodat iedereen op school steeds meer over God leert. Wijzelf net zo goed als jij.

Op de Passie hoor je er helemaal bij

Wij vinden het superbelangrijk dat je je thuis voelt en goede aandacht krijgt. Samen zorgen we ervoor dat de sfeer op school goed is en iedereen zichzelf kan zijn.

Op de Passie krijg je uitdagend onderwijs

Goed je best doen vinden we ook belangrijk. Dat doen we zelf in elk geval! We maken boeiende lessen en je zult merken dat onze docenten je kunnen aansteken met hun enthousiasme.

Op de Passie mag jouw talent stralen

Word jij helemaal blij van muziek, van cijfers, iets organiseren, sporten of een andere taal? Waar jouw passie ligt, daar zoeken wij ruimte voor. En als je je talent niet kent? Dan helpen wij je om het te ontdekken.

Meld je aan voor de Sneak Peek!

Als er twee of meer kinderen met hetzelfde e-mailadres worden opgegeven, dan ontvang je (om technische redenen) één bevestiging, herinnering etc. Wil je voor ieder kind een aparte mail ontvangen, dan kan je voor elk kind een apart e-mailadres gebruiken. Een andere mogelijkheid is dat je in het vakje ‘voornaam’ alle namen van de kinderen die je wilt opgeven, invult (bijvoorbeeld: Svea + Nora). Dan krijgt je weliswaar één mail, maar worden wel alle kinderen aangesproken.

Vul het formulier hieronder in om je aan te melden.

Wat doen wij met deze informatie?

Het is niet verplicht je adresgegevens in te vullen, maar na de Sneak Peek willen we je graag nog verrassen met leuke post.
We vragen jouw naam en het e-mailadres van je ouders, zodat we je een bevestiging van je aanmelding kunnen sturen,  een week voor de Sneak Peek een mailtje met praktische informatie en erna nog een herinnering.

Leer meer over persoonsgegevens in onze privacyverklaring.