Afstandsonderwijs

Onderwijs op afstand
 
In verband met de coronamaatregelen biedt de school onderwijs op afstand aan. Om een en ander in goede orde te laten verlopen, hebben wij een document opgesteld waarin we aangeven wat we van iedereen verwachten. U kunt hierbij denken aan de verwachtingen richting de leerlingen, ouders maar natuurlijk ook de docenten. U vindt deze informatie op onderstaande link:
 
Link naar PDF
 
Door de maatregelen heeft de school een aangepaste bereikbaarheid:
 
  • De school is iedere dag open van 9.00 tot 13.00 uur. Tijdens die uren is ook de receptie bereikbaar. De school is uitsluitend open voor examenleerlingen die hiervoor een afspraak hebben gemaakt met een docent. Leerlingen die ziekteverschijnselen hebben en leerlingen die thuis zieke familieleden hebben, dienen thuis te blijven.
 
  • Zolang de beperkende maatregelen van kracht zijn, worden er geen fysieke gesprekken gepland. Alle communicatie met school verloopt via de telefoon of andere digitale middelen.
 
  • Het eerste aanspreekpunt bij vragen over een individueel vak is de docent. Bij andere vragen is de mentor het aanspreekpunt. De sectorleiders zijn bereikbaar via de volgende email adressen:
vmbo: mw. Kralt: SKR@passie.net
havo: dhr. Helder: AHL@passie.net
vwo: dhr. Stam: JST@passie.net
 
Om u beter van dienst te zijn, maakt De Passie gebruik van cookies.