Illustratie

Van beelden voor games, tijdschriften, boeken en stripboeken tot websites, reclamecampagnes en animatiefilms, beelden vertellen een eigen verhaal om je iets te leren, of je te vermaken, je ergens van te overtuigen, of je ergens op te wijzen.
Tijdens Prisma Illustratie leer je om een idee of een verhaal in beeld te brengen en ga je zelf aan de slag met verschillende teken- en schildermaterialen om mensen, dieren, landschappen en fantasiefiguren tevoorschijn te toveren.
Elke week hebben we een ander thema in de Prisma Illustratie-les, zoals: mensen, dieren en 'storytelling'. We kijken naar het werk van professionals, die werken als gamedesigner, animator of illustrator.
Je leert tijdens deze module creatief denken en schrijven, interviewen, experimenteren en veel over materialen en technieken. Ook leer je om samen te werken, je in te leven, werken met plezier, je wordt geïnspireerd en je doet nieuwe inzichten op.
Houd jij van tekenen en schilderen en zou je graag willen leren hoe je jouw ideeën of een verhaal omzet in beelden die anderen aanspreken? Twijfel dan niet en geef je op voor Passie Prisma Illustratie!


 
Om u beter van dienst te zijn, maakt De Passie gebruik van cookies.