Locatie

Sinds 2015 zijn we verhuisd naar een nieuw, modern schoolgebouw met inpandige gymzalen, een aula, lichte lokalen, de nieuwste snufjes, leer-werkpleinen en een groot dakterras. In 2020 hebben we het gebouw verder uitgebreid vanwege een groeiend aantal leerlingen.

Onze school is onderdeel van het multifunctionele Musa, een groot gebouw waarin ook 135 sociale huurwoningen, een sporthal, wijkvoorzieningen en een ondergrondse parkeergarage gevestigd zijn.

Omdat de school groeit, is hard gewerkt om ook de voorzijde van Musa aan ons schoolgebouw toe te voegen. Hier is nu een atelier voor een aantal kunstvakken gevestigd, leerpleinen waar je in groepsverband of zelfstandig kunt studeren, een ICT-lokaal, een keuken voor het nieuwe vak Dienstverlening en Producten, een technieklokaal, personeelskamer en diverse vaklokalen, kantoren en spreekkamers.

Locatie Musa