Inleveren oude boeken

Inleveren oude boeken

 

 1. Aan het eind van dit schooljaar ontvang je van Van Dijk.nl per e-mail een inleverformulier. Hierop staat welke boeken je moet inleveren. Dit formulier moet je zelf printen. 
 2. Op het inleverformulier kunnen ook afgeschreven boeken staan. Dit zijn boeken die ‘op’ gebruikt zijn – je mag ze houden of weggooien. 
 3. Op woensdag 10 juli (laatste toetsdag) ruim je je kluisje op. 
 4. Dan leg je je boeken (zonder kaftpapier en blaadjes) in de volgorde van het inleverformulier op een stapel in je kluisje. 
 5. Dit boekenpakket  lever je samen met het inleverformulier in op donderdag 18 juli 2019 in de aula bij een medewerker van Van Dijk. 
 6. Hoe laat: het inleverrooster vind je op InleverroosterVanDijk
 7. Alle boeken worden op kwaliteit beoordeeld en dezelfde dag krijgen je ouders een inleverrapport. 
 8. Alle andere boeken (dus de niet-Van Dijk boeken) lever je in bij de docent van het vak tijdens een van de laatste lessen. 
 9. Ook als je bent blijven zitten, lever je je boeken in. Vervolgens bestel je een nieuw boekenpakket via de website van Van Dijk.
 10. Als je op de inleverdag ziek bent of om een andere reden afwezig, dan kun je je boeken door iemand anders laten inleveren – als het inleverformulier er maar bij zit. 
 11. Je kunt je boekenpakket niet eerder of later laten innemen door een docent of mentor, of door iemand van de administratie. 
 12. Als je op donderdag 18 juli te laat bent met het inleveren van je boeken, moet je ze zelf opsturen (zie volgend punt). 
 13. Je kunt je boeken ook zelf opsturen naar Van Dijk. Stuur ze dan naar: vandijk.nl, afd. Retouren, Postbus 23, 8260 AA Kampen.
  Vermeld altijd duidelijk je naam, adres en klantnummer. Vraag een verzendbewijs bij het postkantoor en bewaar dat tot Van Dijk heeft gemeld dat de boeken verwerkt zijn.

 
 

Om u beter van dienst te zijn, maakt De Passie gebruik van cookies.