Locatie

Sinds 2015 zijn we verhuisd naar een nieuw, modern schoolgebouw met inpandige gymzalen, een aula, lichte lokalen, de nieuwste snufjes, leer-werkpleinen en een groot dakterras. Momenteel breiden we het gebouw verder uit vanwege een groeiend aantal leerlingen.


Onze school is onderdeel van het multifunctionele Musa, een groot gebouw waarin ook 135 sociale huur-woningen, een sporthal, wijkvoorzieningen en een ondergrondse parkeergarage gevestigd zijn. Omdat de school groeit wordt momenteel hard gewerkt om ook de voorzijde van Musa aan ons schoolgebouw toe te voegen. De verwachting is dat medio september 2019 deze werkzaamheden zijn afgerond en we ook dit nieuwe gedeelte in gebruik kunnen innemen.

De school heeft dit schooljaar een start gemaakt om een gezonde kantine te realiseren. Er is een goede balans gemaakt in het aanbod binnen de automaten die in onze aula staan. Tussen het normale aanbod kan men nu ook kiezen tussen een diversiteit aan gezonde snacks en dranken. Tevens wordt er een watertappunt gerealiseerd in de aula waardoor de mogelijkheid wordt geboden om zelf meegenomen drinkflessen weer te vullen.

Het beleid van onze school:
- onze kantine voldoent aan de richtlijnen van het Voedingscentrum, de Richtlijnen Gezondere Kantines
- Ieder jaar brengen wij het aanbod in de kantine in kaart met de Kantinescan en rapporteren we de uitkomst aan de directie
Om u beter van dienst te zijn, maakt De Passie gebruik van cookies.