Oudercontactgroep

Wij zijn een groep van enthousiaste, betrokken ouders, die graag een handje willen meehelpen en meedenken met de school.


We streven ernaar om eens per twee maanden van 20.00 tot 22.00 uur te vergaderen samen met mevrouw Zeggelaar, teamondersteuner en docent op de Passie met ouderparticipatie in haar portefeuille. We bespreken dan het reilen en zeilen van de school naar aanleiding van onze eigen ervaringen als ouders van de leerlingen en ingebrachte ervaringen en vragen van andere ouders en leerlingen.
 
Verder helpen we bij activiteiten op school zoals open dagen, assisteren we bij pr-activiteiten zoals scholenmarkten, de jaaropening en kerstdienst, schoolactiviteiten, het verzendklaar maken van post etc.

In veel plaatsen zijn ouders actief om in groepen te bidden voor de Passie. Wij verzamelen gebedspunten en proberen de bestaande groepen te ondersteunen en het ontstaan van nieuwe groepen te stimuleren.

Mocht u na het lezen van dit stukje denken: de OCG lijkt mij wel wat. Stuur dan een mailtje met uw naam en motivatie naar ocgpassie@gmail.com. Wij zijn op zoek naar ouders die zich willen inzetten voor de Passie.

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot praktische zaken op de Passie? Stuur dan gerust een reactie naar bovenstaand mailadres. 
Om u beter van dienst te zijn, maakt De Passie gebruik van cookies.