Absent ongeoorloofd

Registraties in Magister
Per les wordt de aanwezigheid van uw kind geregistreerd. Afwezigheid wordt ingevoerd als AO (absent ongeoorloofd) en TO ( te laat ongeoorloofd ). Dit is voor u als ouder te zien in het aanwezigheidsoverzicht in Magister.

Een ongeoorloofde afwezigheidsmelding kan voorkomen wanneer u uw kind niet (tijdig) heeft afgemeld. Het is daarom érg belangrijk dat u de afwezigheid tijdig aan school doorgeeft.

Naar huis bellen
Het kan zijn dat de verzuimcoördinator  telefonisch contact met u opneemt  als er onduidelijkheid is over de ongeoorloofde absenties van uw kind. Bij afwezigheid van brugklasleerlingen in de ochtend wordt er eveneens tot aan de Kerstvakantie naar huis gebeld.

Melden bij de verzuimadministratie
Als uw kind een AO of TO melding heeft  dan is het de bedoeling dat hij / zij zich zo snel mogelijk komt melden bij de verzuimadministratie. Dan zoeken we samen uit hoe het komt en lossen we het op. Uiterlijk vóór 12:00 de volgende dag. Mocht dit echt niet mogelijk zijn dan in ieder geval zo snel mogelijk. Indien van toepassing plannen we samen met uw kind terugkomuren in.
 

Om u beter van dienst te zijn, maakt De Passie gebruik van cookies.