Voorwoord door directeur

Jouw bestemming, onze passie!
Dat beloven we aan de leerling. Hoe we dat iedere dag vormgeven, leest u in deze schoolgids, boordevol informatie over De Passie.

 
Passie voor de wereld

De Passie is een bijzondere school. We staan voor bijbelgetrouw evangelisch onderwijs en voor kwalitatief goed onderwijs. Juist deze combinatie maakt ons uniek. Naast een krachtige leeromgeving, waarin leerlingen door toegewijde en deskundige docenten worden voorbereid op hun examen en vervolgopleiding, bieden wij een omgeving aan leerlingen om geestelijke groei door te maken en op zoek te zijn naar de bestemming die God voor ons heeft. Tegelijkertijd staan we midden in de samenleving, midden in Rotterdam, en nemen we vol vertrouwen en overtuiging onze positie in binnen de maatschappij. Of die nu dichtbij is of veraf. We houden rekening met elkaar, doen en beleven veel samen en richten onze blik naar buiten de school. Onze boodschap aan de leerlingen is: ‘Ook buiten school is een wereld voor jou om te ontdekken en om van te leren.’

 
Passie Plus

De Passie is een bijzondere school. We bieden, in overleg met ouders en leerling, extra uitdaging
en/of extra ondersteuning aan die leerlingen waarbij dit nodig is. Onze boodschap aan de
leerlingen is: ‘Op De Passie geven we speciaal aandacht aan jouw ontwikkeling.’

 
Passie Prisma

De Passie is een bijzondere school. We bieden talenturen aan waarbij de leerling de keuze heeft
uit verschillende modules. Of je nu met Chinese taal, met programmeren, met dans aan de slag gaat of een keuze maakt uit de vele andere modules, Passie Prisma biedt elke leerling een uitdaging. Onze boodschap aan de leerlingen is: ‘Elke week krijg je Prisma-uren.
Jij kiest zelf uit het wisselende, veelkleurige programma-aanbod.’
 
Mocht u naar aanleiding van deze schoolgids vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Als u al een kind op school heeft, neemt u dan contact op met de mentor van uw kind. De mentor is in principe de
contactpersoon voor u richting de school. In de gids staan ook de contactgegevens van het zorgteam, de administratie en directie.

 
Tot slot wens ik u en uw zoon of dochter een goede tijd toe op De Passie Rotterdam. We vertrouwen op een goede samenwerking met u onder de zegen van onze Heer.

 
 
drs. E.M. (Erik) Olislagers

directeur De Passie Rotterdam

Om u beter van dienst te zijn, maakt De Passie gebruik van cookies.