Ministry Team

Ministry Team


Hallo allemaal,

Wie zijn wij? 
Wij zijn het Ministry team van de Passie, ook wel het gebedsteam. Het Ministry team is een team met enthousiaste leerlingen voor God. Wij zijn ervan overtuigd dat gebed helpt en daarom dragen wij zo ons steentje bij. 

Wanneer komen we samen?
Wij staan elke sing-in op maandag bij doormiddel van gebed. Op woensdag en vrijdag komen we ook samen in de eerste pauze. Op vrijdag de eerste pauze zijn jullie welkom. Dit mag als je een gebedspunt hebt, maar dit mag ook uiteraard als je geïnteresseerd bent in het Ministry team. 

Wat is Ministry?
Ministry betekent bediening, en dat is ook waar wij als Ministry team en zelfs de hele Passie voor staat. Wij willen in gebed en in ons dagelijks leven andere mensen dienen, liefde geven. Wij zijn er voor jou! Wij geloven dat er kracht zit in de naam van Jezus, en dat Jezus de Heilige Geest gestuurd heeft zodat Jezus in ons kan wonen.

Mocht je nou interesse hebben en wil je deel van het team zijn? Kom langs op vrijdag of mail naar:  ministryteamdepassie@gmail.com , geef hier aan waarom je deel wilt nemen en vermeld je naam.

Blessings,

Het ministryteam 
Om u beter van dienst te zijn, maakt De Passie gebruik van cookies.