Kwaliteit

Een goede school is allereerst een school waar iedere leerling zich thuis voelt.

Waar iedere leerling een plekje heeft en zich veilig voelt. Dat is natuurlijk ook een school waar goed onderwijs gegeven wordt.

Op de Passie houden we de kwaliteit zelf goed in de gaten en gebruiken we daarvoor een paar belangrijke hulpmiddelen. Daarnaast maakt de Inspectie voor het Onderwijs jaarlijks een beoordeling van onze school. Deze beoordelingen vind je op hun website.

Je ziet dat al onze afdelingen een groen blokje met basistoezicht hebben. Dat betekent dat de inspectie geen aanwijzingen heeft dat de kwaliteit niet in orde is.

We laten graag meer zien van de kwaliteit van onze school via de link 'Scholen op de kaart'.

Een recent leerlingtevredenheidsonderzoek is hier nog in te zien, (door de uitgebreidheid van dit onderzoek is dit niet in 'Scholen op de kaart' in te passen).

Andere instrumenten zijn bijvoorbeeld rondetafelgesprekken met leerlingen en ouders, ouder-, leerling- en medewerkertevredenheidsonderzoeken, het afnemen van VAS-toetsen of een taalmonitor.

We zijn blij met de slagingspercentages van de leerlingen van onze school in het zojuist afgesloten schooljaar 2017-2018:

Slagingspercentages 2017-2018

VMB)-TL HAVO VWO