Wat ouders zeggen

Dit is wat onze ouders zeggen:

“We zijn dankbaar dat onze kinderen op een school zitten waar de sfeer op school vergelijkbaar is met de sfeer thuis.”

“We merken dat de geïnteresseerde en positieve sfeer onze dochter meteen een veilig thuisgevoel geeft.”

“We vinden het een voorrecht dat onze kinderen in Nederland op een school zitten waar het geloof zo’n positieve invloed heeft.”

“Binnen en buiten de lessen merkt onze dochter dat docenten  haar echt willen leren kennen, dat motiveert.”

“We zijn dankbaar dat onze zoon in de veilige omgeving van de Passie extra begeleiding in de HAVO-kans-klas kan krijgen.”

“Door de veilige, open sfeer is er veel ruimte om te oefenen, te groeien en te ontwikkelen. Bijzonder hoe snel er wordt aangesloten op thema’s die nu spelen.”