Voorwoord door directeur

Welkom op onze school

 
Het jaarthema voor 2021-2022 is “Hoopvol verder”.  Een mooi vervolg op het thema van vorig jaar “Een nieuw begin”. Aan het begin van een schooljaar maken we plannen, maar weten we niet wat komen gaat. We hebben een druk en hectisch jaar achter de rug en hopen op een schooljaar waarin activiteiten ten volle beleefd kunnen worden. Een jaar waarin we elkaar ontmoeten in de klas en daarbuiten, een jaar waarin we, u als ouders, kunnen verwelkomen op school en waarin het lesgeven weer gebaseerd is op relatie in de fysieke omgeving van de school.

Als nieuwe directeur vind ik het fijn om ouders en leerlingen te ontmoeten, u en jullie te leren kennen en te ontdekken wat nodig is voor het onderwijs en jullie toekomst. De Passie Utrecht staat voor goed onderwijs en vorming. We willen de leerlingen zien en naast hen staan op weg naar hun volgende bestemming.

De leerlingen in beeld hebben en zien of zij extra hulp nodig hebben of juist meer vrijheid moeten krijgen is een belangrijke opdracht voor ons allemaal na een jaar van deels onlinelessen.

Deze schoolgids geeft u en jullie inzicht in de plannen en afspraken van onze school. Zo zorgen we ervoor dat het onderwijs goed verloopt en wat er verwacht wordt.

Hoopvol verdergaan doen we niet alleen, maar altijd in afhankelijkheid van onze Hemelse Vader. Hij is onze Gids op ons levenspad. Ga met God en Hij zal met je zijn,

September 2021

C.W. Ruitenberg-de Vor MSc.
Directeur De Passie Utrecht
 

Om u beter van dienst te zijn, maakt De Passie gebruik van cookies.