Voorwoord door directeur

Welkom in Utrecht

 

Jouw bestemming, onze passie!  

 
De Passie is niet zomaar een school ergens in Utrecht, één van de vele middelbare scholen die de stad telt. De Passie Utrecht maakt het verschil in levens van jongeren. Dat zeggen we niet alleen zelf, dat horen we ook van (oud-)leerlingen en ouders.
 
Het is ons verlangen dat onze leerlingen hun talenten ontdekken en leren inzetten voor Gods grote doel met Zijn schepping. Wij zijn een school en op een school wordt geleerd en toegewerkt naar een bij onze leerlingen passend diploma. Wij zetten ons in om leerlingen met de best mogelijke resultaten te laten slagen. Maar met alleen hoge examenresultaten zijn we niet tevreden. Er is meer wat ons drijft om onze leerlingen tot hun bestemming te laten komen. Op de Passie geven we onze leerlingen ruimte om te groeien in zelfbewustzijn en om te ontdekken wat hun gaven en talenten zijn. Met oog voor elkaar, op zoek naar hoe God ons heeft bedoeld, helpen we elkaar om onze talenten te ontdekken en in te zetten voor de Koning.
 
Het schooljaar 2018-2019 kent verschillende uitdagingen. Eén daarvan is de bouw van een totaal gerenoveerd en uitgebreid schoolgebouw dat aansluit bij de onderwijskundige visie van onze school. In het najaar van 2018 gaat de (ver)bouw concreet starten. Er ligt inmiddels een gedetailleerde planning klaar waarmee we ervoor zorgen dat we tijdens de bouwperiode zo ongehinderd mogelijk les kunnen geven. Doordat de bouw in fases is opgedeeld, zal na een klein jaar het eerste deel van de nieuwbouw ook al in gebruik genomen worden.
 
Ik wens alle leerlingen, ouders en personeel een leerzaam, vormend en inspirerend schooljaar toe!
 
Namens het managementteam,
 
Drs. D.D. Both, directeur
 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt De Passie gebruik van cookies.