Jouw sollicitatie

Voordat je solliciteert

Je kunt op onze website veel informatie vinden over onze scholen, onze identiteit en onderwijs, en hoe we als organisatie invulling geven aan onze missie “Jouw bestemming, onze Passie”.

Heb je vragen over de openstaande vacatures of onze organisatie? We staan je graag te woord! Je kunt ons bereiken via: Is er op dit moment geen geschikte openstaande vacature en ben je wel geïnteresseerd en enthousiast om in de toekomst bij de Passie te komen werken? We ontvangen dan graag je profiel via een open sollicitatie.
 

Het sollicitatieproces

1. Solliciteren

Sollicitaties (motivatiebrief en up-to-date CV) worden bij voorkeur via de mail ontvangen. We vragen je in je brief specifiek in te gaan op je christelijke levensovertuiging en in hoeverre deze in overeenstemming is met de identiteit van de Passie. Wanneer we jouw sollicitatie hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk bericht van ons.
 

2. Beoordeling

Wij bekijken je gegevens zorgvuldig en bepalen of je binnen het profiel past van de vacature waar je op solliciteert. Als je een open sollicitatie stuurt, kijken we of er op dat moment een geschikte vacature is en anders houden we, in overleg met jou, je gegevens in portefeuille.
 

3. Gesprekken

Bij een positieve beoordeling nodigen we je uit voor een eerste gesprek op de locatie waar je gesolliciteerd hebt. Verloopt het eerste gesprek naar wederzijdse verwachting dan krijg je de gelegenheid een proefles te geven. De gesprekken vinden meestal plaats met de locatiedirecteur en de sectormanager.
Voorafgaand aan de gesprekken kun je extra informatie over onze organisatie aanvragen. Bij managementvacatures kan een assessment onderdeel van de procedure uitmaken.
 

4. Aanname

Als alle stappen naar wederzijdse tevredenheid zijn verlopen, dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega! Je ontvangt een akte van benoeming en we vragen je enkele formulieren in te vullen om de formele procedure af te sluiten.
 

Verklaring omtrent Gedrag 

Omdat de Passie een onderwijsinstelling is, vragen wij om een Verklaring omtrent Gedrag. De kosten hiervan worden door de Passie vergoed.
 

Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden kun je vinden in de CAO voortgezet onderwijs.
Om u beter van dienst te zijn, maakt De Passie gebruik van cookies.