Werken met passie

Werken met passie

De Passie heeft vier bruisende scholen waar met plezier gewerkt en geleerd wordt. In Rotterdam, Utrecht en Wierden bieden we bijbelgetrouw onderwijs voor vmbo-tl, havo en vwo; in Ede voor het basisonderwijs.

Leerlingen zijn enthousiast over hun school. ‘Ik kan er mezelf zijn,’ is het meest gehoorde compliment. Ze waarderen het persoonlijke contact met de medewerkers, dat ze echt gekend zijn en dat de Passie een plek is waar hun geloof groeit.

Onze medewerkers zijn gedreven christenen die geloven dat God met elke leerling een uniek plan heeft. We zien het als onze opdracht om samen de leerlingen te helpen hun talenten te ontdekken en te gebruiken voor hun Koning. Als professionals zetten we ons daar elke dag voor in.
 

Werken bij de Passie

Ook voor onze medewerkers geldt “jouw bestemming, onze passie”! We willen niets liever dan dat je als medewerker je eigen plek inneemt. Daarom moedigen we je aan volop gebruik te maken van je talenten. Daarbij hebben we aandacht voor wie jij bent. We geven je ruimte voor ontwikkeling en stimuleren je je eigen stempel op je vak te zetten. We bieden je kansen en gaan uit van wat wél kan. Als professionals nemen we elkaar serieus en waarderen we elkaars ideeën, eigenheid en vakbekwaamheid. Je merkt dit niet zo zeer in allerlei procedures en regels, maar in hoe we elke dag met elkaar én met de leerlingen omgaan.

Samen bouwen we aan de toekomst van onze leerlingen, zodat ze goed opgeleid bewust hun plek innemen en een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving. We hebben een enorme drive om in een sfeer van onderlinge verbondenheid de leerlingen aan te vuren vanuit de waarden van het Koninkrijk te leven. We geven, in afhankelijkheid van God, de leerlingen het voorbeeld door hoe wij zelf waardevol invulling aan ons werk geven.

Op onze scholen is een informele, open en positieve sfeer, waardoor we met elkaar in gesprek zijn en nadenken over verbeteringen, innovatie en kwaliteit.

We werken met elkaar en halen goede resultaten. We waarderen elkaar als mens en als collega professional. We zijn op elkaar betrokken en moedigen elkaar aan het beste van onszelf te geven. Niet omdat het zo hoort, maar omdat we gedreven worden door de liefde van God.
Om u beter van dienst te zijn, maakt De Passie gebruik van cookies.