Voortgezet onderwijs

Drie middelbare scholen een missie

Goed onderwijs en christelijke vorming

Wij zijn er voor jongeren die goed onderwijs willen en als positieve christenen hun plek in het leven willen innemen. We bieden een uitdagende leeromgeving waar ze hun talenten ontdekken en leren inzetten. Want we geloven dat God met ieder van hen een uniek plan heeft.

Dat doen we op de Passie in Utrecht, Wierden en Rotterdam

“We hebben allemaal Jezus nodig, zeker onze tieners. En als we nu bouwen aan hun basis, dan hebben ze met Hem een mooie toekomst. Dat vind ik echt de meerwaarde van de Passie, de identiteit van onze school en dat we elke leerling proberen te zien en te kennen”.  Jeroen, docent Muziek

Benieuwd naar het werken op een van onze drie middelbare scholen, bekijk de video!

 

Anderen vertellen

Collega's vertellen

Onderwijs met een Missie

Werken bij de Passie betekent dat je deel uitmaakt van een school waar evangelisch bijbelgetrouw onderwijs centraal staat. Dat betekent dat Gods liefde doorklinkt in alles wat we doen. Wij leiden leerlingen op om met hun eigen talenten van betekenis te worden in de maatschappij en leren hen wat het betekent om Jezus te volgen. Daarvoor geven onze docenten en leerkrachten rijk vormend onderwijs dat gericht is op leren leren, zelfstandigheid & relatie en verschillen & talenten van leerlingen.

Je ziet onze liefde voor God terug in de omgang met elkaar en in de sfeer op de scholen. In onze informele werksfeer ontmoet je collega’s, bid je met elkaar en praat je als professionals over je vak. Wij besteden aandacht aan (geloofs)gesprekken en activiteiten die leerlingen en medewerkers vormen. Jij krijgt ruimte en tijd om deze gesprekken te voeren. Zo heb jij impact op de levens van leerlingen.

De Passie investeert in haar medewerkers. Als nieuwe collega krijg je begeleiding, want jouw welzijn is belangrijk. Wij bieden jou (incompany) trainingen en opleidingen aan, zodat jij kan blijven groeien. Samen met je collega’s draag jij bij aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Eén keer per jaar zie je al je Passiecollega’s op de Landelijke Passiedag.

Je salaris is volgens cao en we bieden je tal van secundaire arbeidsvoorwaarden aan, zoals reiskostenvergoeding, voordeel op je sportschoolabonnement, gebruik laptop van school, fietsregeling, vergoeding voor een beeldschermbril en op het moment dat jij extra lucht nodig hebt, kan je gebruik maken van de duurzame inzetbaarheidsuren.

Dat is Onderwijs met een Missie. Werk jij daar ook aan mee?

Onze scholen

bekijk agenda

Locatie Utrecht

088 3372800
utrecht@passie.net

Locatie Wierden

088 3372820
wierden@passie.net

Locatie Rotterdam

088 3372730
rotterdam@passie.net