Een nieuwe start

Een nieuwe start voor de brugklassers, super spannend natuurlijk. Maar een nieuw schooljaar is voor elke leerling in elk leerjaar weer een nieuwe start. De klas is veranderd, nieuwe vakken, andere docenten. Dus belangrijk om het jaar te beginnen met een introductiedag, of zelfs meerdere dagen.

Klas 1
Alle brugklassers hebben vorige week drie introductiedagen gehad, die in het teken van elkaar leren kennen, de school leren kennen en een klas worden. Een spannende middag in het klimpark mocht niet ontbreken!

3TL
Een primeur! 3TL is op kamp geweest naar de Belgische Ardennen. Een uitdagend programma, soms extra zwaar door slaaptekort. Elkaar goed leren kennen, docenten op een hele andere manier leren kennen, kortom, een zeer geslaagd kamp, voor herhaling vatbaar!
 
Klas 2 t/m 6
Met elkaar naar de Wilgenweard in Nijverdal of Outdoor Unlimited in Den Ham. Aan de slag met Tom (van kamp van Koningsbrugge) of een Escape room op school. Een dag vol inspanning, ontspanning, lol en soms een nat pak. Het nieuwe schooljaar kan beginnen!