Voor groep 7 + 8 Open Huis

Kom je ook?
Geef je snel op!

23 november 2022
17.00-21.00 uur

Meld je hier aan

Tijdens het Open Huis kun je de hele school bekijken, de mensen van de Passie ontmoeten, meedoen met leuke activiteiten en vooral de sfeer proeven. Of de school bij je past? Na het Open Huis weet je het vast! Neem je je ouders mee?

Opgave voor het Open Huis is niet verplicht, maar als je het wel doet, ligt er een leuk polsbandje voor je klaar op school.

 

Woensdag 23 november 2022
17.00 uur – 21.00 uur (eten kan bij ons)
de Passie, Akkerwal 2 in Wierden

Kom je ook? Geef je snel op!

4 punten waarom jij voor de Passie zou kiezen

Op de Passie is God het belangrijkst

Op onze school staat God op nummer 1! Dat merk je aan ons en we vinden het mooi om daar met jou over te praten. Elke dag lezen we uit de Bijbel en bidden we samen, zodat iedereen op school steeds meer over God leert. Wijzelf net zo goed als jij.

Op de Passie hoor je er helemaal bij

Wij vinden het superbelangrijk dat je je thuis voelt en goede aandacht krijgt. Samen zorgen we ervoor dat de sfeer op school goed is en iedereen zichzelf kan zijn.

Op de Passie krijg je uitdagend onderwijs

Goed je best doen vinden we ook belangrijk. Dat doen we zelf in elk geval! We maken boeiende lessen en je zult merken dat onze docenten je kunnen aansteken met hun enthousiasme.

Op de Passie mag jouw talent stralen

Word jij helemaal blij van muziek, van cijfers, iets organiseren, sporten of een andere taal? Waar jouw passie ligt, daar zoeken wij ruimte voor. En als je je talent niet kent? Dan helpen wij je om het te ontdekken.

Meld je aan voor het Open Huis

Opgave is niet verplicht, maar als je het wel doet ligt er een leuk polsbandje voor je klaar op school.