Open lesmiddag 13.30 - 15.30 uur

Een schooldag op de Passie? Je krijgt de kans om te ontdekken hoe het gewone schoolleven op de Passie eruit ziet. Geef je op en draai een middag mee met bijvoorbeeld wiskunde, Frans, techniek, geschiedenis of muziek. Laat je verrassen met een lesrooster dat we speciaal voor jou maken. En neem je vrienden lekker mee.

 

Donderdag 19 januari 2023
13.30 – 15.30 uur
de Passie Wierden

Kom je ook? Geef je snel op!

Neem contact op door te mailen naar  administratiewierden@passie.net

4 punten waarom jij voor de Passie zou kiezen

Op de Passie is God het belangrijkst

Op onze school staat God op nummer 1! Dat merk je aan ons en we vinden het mooi om daar met jou over te praten. Elke dag lezen we uit de Bijbel en bidden we samen, zodat iedereen op school steeds meer over God leert. Wijzelf net zo goed als jij.

Op de Passie hoor je er helemaal bij

Wij vinden het superbelangrijk dat je je thuis voelt en goede aandacht krijgt. Samen zorgen we ervoor dat de sfeer op school goed is en iedereen zichzelf kan zijn.

Op de Passie krijg je uitdagend onderwijs

Goed je best doen vinden we ook belangrijk. Dat doen we zelf in elk geval! We maken boeiende lessen en je zult merken dat onze docenten je kunnen aansteken met hun enthousiasme.

Op de Passie mag jouw talent stralen

Word jij helemaal blij van muziek, van cijfers, iets organiseren, sporten of een andere taal? Waar jouw passie ligt, daar zoeken wij ruimte voor. En als je je talent niet kent? Dan helpen wij je om het te ontdekken.