Voor groep 7 + 8 Sneak Peek

Kom je ook?
Geef je snel op!

16 november 2022
13.30-15.30 uur

Meld je hier aan

Yes

Speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8 hebben we een tof programma gemaakt: de Sneak Peek. Je neemt een kijkje in de wereld van de middelbare school en leert ons kennen. Je ontdekt nieuwe vakken en je speurt door onze school. Onze leerlingen uit klas 1 zijn er ook om al je vragen te beantwoorden.

Woensdag 16 november 2022
13.30 uur – 15.30 uur
De Passie Wierden

Kom je ook? Geef je snel op!

Je mag je ouders ook meenemen. Voor hen is er een apart programma. Kunnen je ouders niet? Jammer, maar geen probleem. Zij kunnen maandag 21 november om 18.00 uur een webinar online bekijken.

Waarom zou je voor de Passie kiezen?

Op de Passie is God het belangrijkst

Op onze school staat God op nummer 1! Dat merk je aan ons en we vinden het mooi om daar met jou over te praten. Elke dag lezen we uit de Bijbel en bidden we samen, zodat iedereen op school steeds meer over God leert. Wijzelf net zo goed als jij.

Op de Passie hoor je er helemaal bij

Wij vinden het superbelangrijk dat je je thuis voelt en goede aandacht krijgt. Samen zorgen we ervoor dat de sfeer op school goed is en iedereen zichzelf kan zijn.

Op de Passie krijg je uitdagend onderwijs

Goed je best doen vinden we ook belangrijk. Dat doen we zelf in elk geval! We maken boeiende lessen en je zult merken dat onze docenten je kunnen aansteken met hun enthousiasme.

Op de Passie mag jouw talent stralen

Word jij helemaal blij van muziek, van cijfers, iets organiseren, sporten of een andere taal? Waar jouw passie ligt, daar zoeken wij ruimte voor. En als je je talent niet kent? Dan helpen wij je om het te ontdekken.

Meld je aan voor de Sneak Peek!