Passie voor de klas

Heb jij hart voor kinderen en wil je weten of werken in het onderwijs bij je past? Dan is er voor jou een uniek traject: Passie voor de klas!

In samenwerking met Verion, de scholengroep voor christelijke basisonderwijs in Wierden en Enter en met Viaa, de gereformeerde Hogeschool in Zwolle krijg je de kans om ervaring op de basisschool op te doen.
 
In 7 weken, loop je steeds 1 dagdeel op een basisschool mee en ontdek je of dit echt bij je past. Daarnaast krijg je in deze periode 3 Masterclasses door de Viaa aangeboden, waarvan één in Zwolle. Op die manier leer je ook meteen de Pabo kennen.
 
Passie voor de klas is bedoeld voor gemotiveerde leerlingen uit 4havo en 5vwo. Na een snuffelstage van een dag kun je je opgeven voor dit traject. Uiteindelijk worden maximaal 15 leerlingen geselecteerd om mee te doen.
 

Wat je moet doen om in aanmerking te komen?

In september worden alle leerlingen uit 4havo en 5vwo uitgenodigd voor de kick off; een informatiebijeenkomst waarin we je helemaal bij praten over dit bijzondere traject. Daarna is het aan jou om je op te geven voor de snuffelstage.

Meer weten over onze samenwerkingspartners?
Viaa
Verion
 

Om u beter van dienst te zijn, maakt De Passie gebruik van cookies.