Programma

Zelf kiezen
Elke week is er in de onderbouw een studie-uur waarin je zelf kiest voor een extra les. Dit kan zijn omdat je wel wat extra uitleg kunt gebruiken, of omdat je juist meer tijd wilt besteden aan ontwikkeling van een talent of aan wat jij leuk vindt.
 
Als je meer uitdaging nodig hebt kun je vanaf de brugklas het speciale Engels-plus programma volgen. Vanaf leerjaar 3 gaat dit over in Cambridge Engels.
 
Kunstvakken
De kunstvakken vinden we op de Passie erg belangrijk. Veel leerlingen zijn actief in verschillende schoolbands of het schoolorkest. In de brugklas krijg je het vak dans en drama. Het helpt je om vrij te worden in het presenteren. En je leert er sociale vaardigheden. In de bovenbouw kun je een kunstvak als examenvak kiezen.
 
Taal- en rekenen
Om goed te kunnen rekenen krijg je extra uren rekenen. Zo word je goed voorbereid op het rekenexamen. Ook is er in de brugklas een extra uur Nederlands waarin aandacht is voor de leesvaardigheid.

Cambridge
Heb je meer dan gemiddelde aanleg voor talen? Misschien moet je dan voor Cambridge Engels kiezen! Naast de gewone lessen Engels volg je een programma van 5 jaar. Aan het eind kun je een certificaat krijgen dat je toegang geeft tot internationaal onderwijs. Cambridge is er op dit moment alleen voor leerlingen die vwo volgen.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt De Passie gebruik van cookies.