Daarom de Passie

De Passie Wierden is een school voor jongeren die goed onderwijs willen én die als positieve christenen hun plek in het leven willen innemen.

Onze school groeit snel. Steeds meer jongeren en hun ouders kiezen voor de Passie. Omdat de school uitstekende resultaten haalt. Maar vooral omdat leerlingen er groeien in zelfvertrouwen én in hun passie voor God. Je kunt bij ons een diploma halen voor de theoretische leerweg, het havo, vwo of gymnasium.

Onze leerlingen

Wij zijn erg blij met de leerlingen op onze school. Ze gaan heel positief met elkaar om en vinden het niet vreemd om goed hun best te doen. Praten over je geloof – of er vragen over stellen – vinden ze heel gewoon. Daardoor heerst er een positieve sfeer op de Passie.

Waar onze leerlingen vandaan komen

Veel leerlingen hebben er een flinke reis voor over om naar de Passie te gaan. Zo’n 90% van onze leerlingen woont in een straal van 15 kilometer rond de school. De meesten van hen komen elke dag op de fiets naar school. Maar er zijn ook leerlingen die een langere reis maken. Zij komen in de meeste gevallen met de bus of de trein. Uit Deventer bijvoorbeeld, of uit Enschede, Ommen of Hardenberg.