Visie en missie

De Passie Wierden is een school voor jongeren die goed onderwijs willen én die als positieve christenen hun plek in het leven willen innemen.

Onze school groeit snel. Steeds meer jongeren en hun ouders kiezen voor de Passie. Omdat de school uitstekende resultaten haalt. Maar vooral omdat leerlingen er groeien in zelfvertrouwen én in hun passie voor God. Je kunt bij ons een diploma halen voor de theoretische leerweg, het havo, vwo en gymnasium.

Jouw bestemming, onze Passie!

Dat is wat we onze leerlingen beloven. Wij gaan er voor dat zij met de best mogelijke resultaten slagen. Maar wij willen meer. We willen niets liever dan dat elke leerling ontdekt wat hij of zij met zijn of haar talenten kan betekenen in Gods Koninkrijk.
Bij ons op school kunnen de leerlingen die talenten ontdekken en ontwikkelen. En we helpen hen om anderen er van mee te laten genieten.

Visie en Missie

Op de Passie scholen wordt hard gewerkt en veel geleerd. Want we vinden het belangrijk dat leerlingen uitstekend opgeleid de school verlaten en de vervolgopleiding vinden die helemaal bij hen past.

Maar … het mooiste vinden het als leerlingen op de Passie steeds beter leren om Jezus te volgen en om – net zo als Hij dat deed – met hun talenten geweldig veel te betekenen voor de mensen om hen heen.

Uitstekend voorbereid op de juiste plek in het vervolgonderwijs én elke leerling op zijn of haar plek in Gods Koninkrijk. Daar gaan wij voor! Hun bestemming, is onze Passie.