Stages, culturele activiteiten en excursies

Roemeniëreis
In het kader van Passie voor de wereld, ga je in leerjaar 3 naar Roemenië. Daar help je mensen die in armoede leven bij allerlei werkzaamheden, bijvoorbeeld het opknappen van een kindertehuis. Ook organiseer je allerlei activiteiten voor de kinderen die daar wonen. Om de stage te betalen zamel je voor die tijd op allerlei manieren geld in.

Beroepsoriënterende stage
Als je in 3 vmbo zit, moet je een zogenaamde beroeps oriënterende stage uitvoeren. Deze stage is bedoeld om je kennis te laten maken met een beroep. Een week lang loop je stage bij een bedrijf. Je krijgt voor elke dag opdrachten mee. Als afsluiting maak je een verslag en houd je een presentatie. In principe zoek je jouw eigen stageplek. Lukt dit niet? Dan helpen we je bij het zoeken van een goede plek.

Culturele activiteiten en excursies
Elk jaar organiseren we allerlei activiteiten, zoals introductiedagen voor alle klassen, excursies voor alle klassen, buitenlandse werkweken in de bovenbouw, sportdagen, culturele voorstellingen, bezoeken van exposities, gastlessen over alcohol, over drugs en over internetgebruik.
Om u beter van dienst te zijn, maakt De Passie gebruik van cookies.