Voorwoord door directeur

Welkom op de Passie!

Op de Passie zitten leuke leerlingen, werken leuke mensen en wordt goed onderwijs gegeven. Maar ... dat is op veel scholen zo. Wat maakt de Passie eigenlijk bijzonder? Voor ons is dat geen moeilijke vraag. Op de Passie staat God centraal!


Op onze school heeft God de belangrijkste plaats. Alle medewerkers kunnen vertellen hoe belangrijk Hij in hun leven is. En de leerlingen kiezen ervoor om daarom naar de Passie te gaan. Je zult dus merken dat het heel gewoon is om op onze school te spreken over God en te groeien in je geloof.

Maar we zijn natuurlijk ook gewoon een school waar hard gewerkt wordt, waar je veel leert en hopelijk zonder vertraging aan het eind met een diploma vertrekt. We zijn er goed in om je daarbij te helpen. Om je uitdagende lessen te geven en om je te leren ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe je die het beste kunt gebruiken.

Als je daar meer van wilt weten, blader dan maar eens door deze schoolgids. En kom dit jaar eens langs om zelf de sfeer te proeven en te zien of de school ook bij jou past!
Wij kijken naar je uit.

Ik wens je Gods zegen als je een nieuwe school gaat kiezen en ook als je weer een nieuw jaar op de Passie ingaat. Hij is met je!

L. van den Dool, directeur

 
Om u beter van dienst te zijn, maakt De Passie gebruik van cookies.