Jouw bestemming, onze Passie

Het wonderlijke verhaal van de Passie

In 1987 neemt Herman ter Welle vanuit ‘In de Ruimte’ het initiatief tot een middelbare school waar de Bijbel in alles doorklinkt. Meer dan twaalf jaar later ziet de eerste Passieschool het levenslicht in Utrecht. De Passie is inmiddels gegroeid en heeft zes scholen! In de tussentijd is er veel veranderd, maar de toewijding aan het evangelie is nog altijd te zien in onze scholen en bij onze medewerkers en leerlingen. In ons Passie Magazine lees je veel meer over het wonderlijke verhaal van de Passie.

De Passie heeft basisscholen in Ede, Arnhem en Deventer. De scholen voor voortgezet onderwijs vind je in Utrecht, Rotterdam en Wierden.

 

 

Missie en Visie

Het is de opdracht die we onszelf stellen. We zetten ons dagelijks in om hem – in Gods kracht – waar te maken.

Het is ons verlangen dat onze leerlingen midden in de samenleving, op de plaats die God hen geeft, herkenbaar zullen zijn. Herkenbaar, niet zozeer als leerlingen van de Passie, maar als leerlingen en volgelingen van Jezus.

Ons verlangen is dat elke leerling de school verlaat met een diploma én een helder beeld van zijn bestemming, van zijn talenten en hoe hij die voor zijn Schepper wil inzetten.

Verder zetten we ons ervoor in dat ook onze medewerkers met hun eigen talenten bijdragen aan de missie van onze school en het waarmaken van onze belofte.