Je kunt bij de Passie jezelf zijn

Ben jij mijn nieuwe collega?

Bekijk de vacatures

De Passie van Dea Piet, administratief medewerkster bij de Passie Utrecht 

Dea werkt al 13 jaar bij de Passie, zij werkt op administratie en beheer en regelt voornamelijk alles rondom toetsen en toetsweken. 

“Ik heb een gezellige werkkring en geniet van mijn collega’s, het contact met leerlingen en de uitdagingen die mijn werk soms met zich meebrengt.” 

Dea komt niet uit het onderwijs, maar wilde iets totaal anders doen. Zij werkte in de kerk wel veel met tieners en kwam zo bij de Passie terecht. “Ik vond deze stap voor mijzelf vernieuwend en uitdagend.” 

“Je kunt bij de Passie jezelf zijn vanwege De Bron (Jezus) waar we allemaal uit putten en dat bepaalt hoe we met elkaar willen omgaan, ook al gaat dat soms met vallen en opstaan.
Ik vind het belangrijk om het geloof voor te leven, uit te dragen en door te geven aan onze kinderen/leerlingen. Wij zijn gemaakt om te leven en niet om dood te gaan! Het leven wordt pas Leven(d) als je de Redder van de dood kent. 

Ik ervaar de christelijke identiteit van de Passie ook echt op mijn werk. We starten de werkdag altijd met de opening van de Bijbel, maar ook op diverse momenten door gesprekjes in je werkdag is dit merkbaar. 

Bij de Passie heerst een veilig werkklimaat. Er is een werkomgeving waar je jezelf mag zijn en je werkt op een bijzondere school waar een grote mate van vrijmoedigheid is om je geloof te vieren!”