De Passie is een plek waar je écht gezien wordt

Ben jij mijn nieuwe collega?

Bekijk vacatures

Ik kan ook echt lachen met mijn collega’s

Ik vind het na 14 jaar nog steeds heerlijk om voor de Passie te werken. Ik geniet van het contact met leerlingen, om een tijdje met ze mee te mogen lopen en een voorbeeld voor ze te zijn.

Wat ik zo leuk vind aan de Passie? We zijn meer dan een ‘leerfabriek’. We willen de leerlingen in z’n geheel leren kennen en praten niet alleen over koetjes en kalfjes: wie zijn ze nu écht, wat houdt ze bezig? We hebben het over ons geloofsleven en bidden met elkaar. We accepteren elkaar daarbij zoals je bent, dat maakt dat je een goede band met elkaar opbouwt.

In mijn werk ervaar ik veel ruimte en verantwoordelijkheid. Je mag groeien, en als je wilt mag je jezelf verder ontwikkelen. Dat doe ik bijvoorbeeld in het O&O (Onderwijs & Ontwikkeling). Dit is een overleg over onderwijsontwikkeling, zoals over de vraag hoe we het toetsbeleid kunnen verbeteren.

Voor school begint is er voor collega’s een dagopening. Daar bidden we met elkaar en kan ik van hart tot hart praten met mijn collega’s. Ik voel me dan ook gezien en gekend, ook door mijn leidinggevende. Er wordt hier met elkaar meegeleefd. En daarnaast kan ik ook echt lachen met m’n collega’s!

Barry Visser, docent aardrijkskunde