Exameninformatie

Je gaat examen doen! Spannend, maar je bent goed voorbereid. Er is veel informatie beschikbaar over de examens.

Leerlingen kunnen alle informatie vinden op de studiewijzer ‘Exameninformatie’ op Magister.

Voor ouders/verzorgers is alle relevante exameninformatie hier te lezen.

Toch nog vragen? Neem dan contact op met mevrouw Schoneveld.

Ook is er een nieuw Reglement Commissie van Beroep Eindexamens VO 2023.

Lyceo examentraining

Om ervoor te zorgen dat je je zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen bij ons in de buurt en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Waarom een examentraining?

Lyceo laat als enige examentrainer in Nederland jaarlijks de effectiviteit van de trainingen wetenschappelijk toetsen door een onafhankelijke partij, SEO Economisch Onderzoek. Voor het 5e jaar op rij is gebleken dat de examentrainingen van Lyceo bewezen effectief zijn. Deelnemers van de examentrainingen scoren gemiddeld 0,9 punt hoger op het centraal examen voor het vak waarvoor zij een training hebben gevolgd.

Direct inschrijven

Wij raden je van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek. Inschrijven voor een examentraining kan via onderstaande link:

www.lyceo.nl/depassierotterdam

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op Lyceo.nl.

Lyceo Extra

Lyceo zet zich actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Dankzij onze samenwerking met scholen in heel Nederland zijn we in staat dagelijks kosteloos ondersteuning te bieden aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Dit doen we met het Lyceo Extra-programma. Wat we nog meer doen? Kijk op lyceo.nl/lyceo-extra