Brugklas

Dag basisschool, hallo Passie!

Spannend! Vlak voor de zomervakantie heb je je klas en mentor al ontmoet tijdens de kennismakingsmiddag, maar nu ga je echt beginnen. Je stelt jezelf misschien de volgende vragen:

  • Kan ik de school wel vinden in m’n eentje?
  • Zouden er nog meer kinderen alleen naar school komen?
  • Maak ik wel snel vrienden?

Hele begrijpelijke vragen. Daarom hebben we een heel uitgebreid introductieprogramma voor je georganiseerd. De eerste drie dagen van het schooljaar maak je kennis met je klasgenoten, je mentor, het schoolgebouw en de wijk waarin de school staat. Alles om je zo snel mogelijk veilig en vertrouwd te laten voelen.

Brugklaskamp: de tijd van je leven!

Net voor de herfstvakantie ga je op brugklaskamp. Drie dagen lang lol hebben met je klasgenoten en de andere brugklassers. Samen eten, samen slapen, samen spelen, samen met en over God praten, want Hij is er natuurlijk ook bij.

Want waar 2 of 3 bij elkaar zijn in Mijn naam, daar ben Ik in hun midden. Matt.18-20

Gewend aan het middelbare schoolleven

In de tussentijd heb je nieuwe vrienden gemaakt, ben je gewend aan alle nieuwe vakken, het rondlopen van lokaal naar lokaal, je kent je docenten en je mentor goed en je reist bijna zonder er bij na te denken van en naar school. De spanning is er af, het leuke schoolleven op de Passie is begonnen!