Decanaat

Welk vakkenpakket ga je kiezen?

De mensen van het decanaat helpen je om een vakkenpakket en vervolgopleiding te kiezen. Op het vmbo moet je de keuze voor een vakkenpakket aan het eind van het tweede jaar gemaakt hebben, op de havo en het vwo aan het eind van het derde jaar. Je mentor helpt je bij je keuze en we maken gebruik van het programma Qompas.

Vervolgopleiding

Uiteindelijk verlaat je de Passie met een diploma op zak. Maar welke opleiding ga je dan doen? Die keuze maak je in de bovenbouw. Dat zijn de klassen 3 en 4 vmbo en 4, 5 en 6 havo en vwo. Je wordt daarbij geholpen door je mentor en het decanaat, maar vooral je eigen inzet is erg belangrijk.

Sinds 2021 organiseert het decanaat ieder jaar een LOB-dag. LOB staat voor LoopbaanOriëntatie- en Begeleiding. In het ochtendprogramma van die dag ga je met je mentor aan de slag over allerlei thema’s. In de middag volg je voorlichtingen van studenten en mensen uit verschillende beroepsgroepen. Ook komen er opleidingen laten zien wat ze te bieden hebben op onze studiekeuzemarkt.

De decanen zijn mevrouw Kwint, mevrouw Schoneveld en mevrouw Van de Velde. Je vindt ze in het kamertje tegenover lokaal 205.