Dat zijn de mensen van ons Passie-team.

Mensen die houden van God, van leerlingen en van onderwijs.

Eenheid ervaren

Op de Passie werken leuke mensen die heel verschillend zijn. Maar iedereen die op de Passie werkt houdt van God. In de openingskwartieren zullen ze je daar meer over vertellen. Maar je merkt het sowieso wel aan ze.

En je merkt het ook dat ze hart voor leerlingen en voor onderwijs hebben. Daar zijn we trots op. We hebben echte vakmensen in dienst, die inspirerend zijn en voor leerlingen graag een stap extra zetten.

Verschillen vieren

De mensen van de Passie komen uit heel verschillende kerken. Daar zijn we blij mee en daar genieten we van. We geloven in dezelfde God die ons (gelukkig) heel verschillend heeft gemaakt.

 

Van conciërge tot directie

Als je langskomt, zul je ons allemaal ontmoeten. Maar hieronder alvast een korte kennismaking.

Conciërges
Van een pleister tot een, te-laat-briefje, je kunt altijd bij ze terecht: mevrouw Dommerholt, mevrouw Maathuis, meneer Van Oosten en meneer Scholten.

Het supportteam
Deskundige ondersteuning en altijd een opbeurend woord: mevrouw Grendelman, mevrouw De Hoop, mevrouw Wessels en meneer Van Ommen.

Voor Passie Plus: mevrouw Ris en meneer Meerveld.

Voor studiebegeleiding: mevrouw Abbink en mevrouw Bleijenberg.

Decanen
Een profiel kiezen of een vervolgopleiding? De decanen weten er alles van: mevrouw De Vries (havo en vwo) en meneer Schrik (tl).

 

De administratie
Zij zorgen voor je rapport, de communicatie en vooral dat de zaken soepel lopen: mevrouw Bouwmeester, mevrouw Ter Harmsel, mevrouw Ligtenberg en mevrouw Wagemans.

Onderwijsassistenten
Zij helpen je bij zelfstandig werk op het studieplein, in keuze werktijd of bij een practicum: mevrouw Remmink, meneer Glas.

Docenten
Stuk voor stuk betrokken vakmensen. Een te lange rij om op te noemen.

Directie
Vier mensen die samen de school leiden. Hun deur staat (bijna) altijd open: mevrouw Bangma (tl en onderbouw), mevrouw Van de Groep (havo- en vwo- bovenbouw), meneer Draaijer (manager bedrijfsprocessen), meneer Van den Dool (directeur).