Vwo+ en gymnasium

Heb je een vwo-advies maar kun je best iets meer aan?

Dan hebben we interessante extra’s voor je!

Passie Plus

Volg je het Passie Plus-programma, dan hoef je niet naar alle lessen. In de vrijgekomen tijd werk je dan aan een zelfgekozen uitdaging die helemaal past bij jouw talenten en interesses. Daarbij krijg je een eigen begeleider.

Dus als jij wat extra’s aankunt, gemotiveerd bent en blij bent met zelfstandigheid dan is Passie Plus echt iets voor jou! Passie Plus start in klas 1, maar je kunt ook later kiezen om dit programma te volgen. Dat gebeurt in overleg.

 

 

Cambridge

Heb je meer dan gemiddelde aanleg voor talen? Misschien moet je dan voor Cambridge Engels kiezen! Naast de gewone lessen Engels volg je een programma van 5 jaar. Aan het eind kun je een certificaat krijgen dat je toegang geeft tot internationaal onderwijs. Onderdeel van het Cambridge-programma is de Londenreis. Superleuk en leerzaam.

 

Gymnasium

Je kunt er ook voor kiezen om de klassieke talen te volgen. In de onderbouw krijg je dan Latijn én Grieks, in de bovenbouw alleen Latijn. Als je in Latijn examen doet, ga je in de bovenbouw met alle gymnasiasten naar Rome.

En… aan het eind van de rit krijg je dan je gymnasiumdiploma.