Ik op de Passie?

Hieronder vertellen we je de belangrijkste dingen van onze school.

Check maar eens of dat bij je past.

Op de Passie…

Zien we je echt!

De Passie heeft ongeveer 650 leerlingen. Niet zo groot dus. En nog veel belangrijker: iedereen die op de Passie werkt heeft passie voor leerlingen. Wij kennen en wij zien je écht, van conciërge tot directeur.

Staat God centraal

Wij hebben passie voor leerlingen én passie voor God! Ken jij God al, of wil je meer van Hem weten? Dat treft! Bij het openingskwartier, de vieringen, de sing-ins en op heel veel andere momenten kun jij groeien in je geloof.

 

Telt je talent

Jij bent gezegend met talent. Bij projecten, Passie Plus, Passie Prisma en op heel veel andere manieren krijgen jouw talenten kansen. Succes? Voor ons zijn dat niet alleen hoge cijfers. Het zijn vooral je stralende ogen!

Leer je meer

Bij ons leer je uitblinken door een teamspeler te zijn. Je leert niet alleen het beste uit jezelf te halen, maar ook hoe je met je talent voor anderen iets kunt betekenen.

 

Kansrijke plaatsing

Heb je een advies kt, t, th, h, hv, v of vwo+/gymnasium? Dan hebben we voor jou een passende opleiding!

We plaatsen je kansrijk. Heb je een gemengd advies? Dan plaatsen we je op het hoogste niveau. En dat blijkt te werken! Meer dan de helft van de leerlingen met een gemengd advies komt op het hoogste niveau terecht.